Laddar in

Ett företag att växa i

m4 är en av de främsta leverantörerna av logistik- transport- och maskintjänster med fokus på hållbara och kostnadseffektiva lösningar i hela Mellansverige.

Idag har vi ca 230 delägare som tillsammans förfogar över 600 fordon och 200 maskiner. Allt det tillsammans med våra över 1 000 anställda gör oss till en stark och trygg partner i branschen.

Vi jobbar inom fem huvudområden: Bygg & Anläggning, Miljö, Industri, Special och Tank & Bulk. Våra tjänster omfattar därmed allt som krävs för transport och anläggning så som betongbilar, entreprenadmaskiner, avfallshämtning, containrar, grus, transport av farligt gods med mera.

Vi strävar efter att alltid finnas i närheten av våra delägare med huvudkontor i Västerås och fem lokalkontor runt om i Mälardalsregionen. Det ger m4 gruppen det stora företagets resurser och det lilla företagets flexibilitet och engagemang.

Bli delägare i m4!

Våra medarbetare arbetar dagligen för att sälja, leda och fördela företagets produkter och tjänster på ett sådant sätt att man utnyttjar delägarnas resurser optimalt. För den som arbetar långsiktigt innebär detta ökade chanser till god beläggning av fordon och maskiner.

Som delägare i m4 får du möjligheten att aktivt delta i beslutsprocesser för att påverka din situation och framtid. I första hand genom bolagsstämman som är högsta beslutande organ.

Varmt välkommen till oss!

Garanterat betalt

Du får garanterat betalt varje månad. m4 fakturerar kunderna och tar risken om en betalning dröjer eller uteblir. Du slipper till och med att fakturera oss, istället kommer betalningen automatiskt som en avräkning på det du kört.

Uppdrag på uppdrag

Vi har en stor och duktig säljorganisation. Våra säljare matchar dina kompetenser, fordons-/maskinpark och förmåga att ta uppdrag för tillfället med kundernas behov. Och tvärtom – har du kapacitet över letar vi uppdrag åt dig.

Tack vare vår samlade bredd kan vi föreslå totallösningar för våra kunder. Det gör att fler av våra kompetenser inom m4 behövs, något som gynnar fler delägare.

Rejäla rabatter och bra avtal

m4 har förhandlat fram ramavtal som gör att du köper allt från arbetskläder till drivmedel och personbilar till förmånliga priser.

Tanka och kör, skippa kontorsjobb

Sök tankkort via m4 och få förmånliga priser. Fakturorna går direkt till oss i m4 och beloppet du tankat för räknas av varje månad från din ersättning. Det ger dig mindre administrativt arbete och du missar inte någon betalning på grund av att du själv är ute på uppdrag.

Ta emot uppdraget i bilen

Vi skickar uppdragen direkt till dig i bilen, via mobilen. Du får till exempel reda på vart du ska köra, vad du ska göra och vilken utrustning du ska ha med dig. Uppdragen får du 1–2 dagar i förväg.

Alltid försäkrad på väg

Via m4 har du en godsförsäkring. Du riskerar aldrig att köra gods oförsäkrat, vilket även är en trygghet för våra kunder. Skulle det hända något får du hjälp med administration och kontakten med både kund och försäkringsbolag. Vi har också tecknat en kollektiv fordons- och maskinförsäkring som gäller även för dig.

Aldrig ensam med svåra beslut

Med vår delägarservice står du aldrig själv vid till exempel beslut om investeringar eller om du har problem av något slag. Vår delägarservice består av erfarna, aktiva delägare som hjälper dig med det mesta. Ska du exempelvis investera och funderar på om du ska köpa nytt, begagnat eller en annan modell? Vi hjälper dig med beslutsångesten.

Hjälp med finansiering

Fordon och maskiner innebär stora investeringar. Vi på m4 hjälper dig gärna att få det lån som du behöver. Ofta med bättre ränta och villkor än våra medlemmar skulle få på egen hand. Dessutom hjälper vår branschkunniga delägarservice dig med kalkylen för att se om din tänkta investering blir lönsam.

Spola av, tvätta och parkera varmt

På flera orter kan du utnyttja våra varmgarage och tvätthallar

Storkontoret med extra allt

Alla anställda inom m4 gruppen är väl förtrogna med branschens krav, villkor och vardag. Det gör att våra säljare, transportledare och administrativ personal hjälper dig på bästa sätt.

Hur fungerar det?

m4 har under åren byggt upp en gedigen finansiell styrka och ett stort kunnande. Det gör att vi idag står stadigt och är ett respekterat namn i branschen.

Vår styrka ligger hos dig och de andra delägarföretagen. Vi har det stora företagets attraktionskraft och möjligheter på marknaden samtidigt som vi i varje enskilt uppdrag behåller det mindre företagets och de enskilda entreprenörernas engagemang och personliga bemötande.

Tillsammans är vi m4

Alla företag som ingår i m4 är delägare. Som delägare äger du en aktiepost per enhet, det vill säga per transportfordon och entreprenadmaskin.

På den årliga bolagsstämman gör du din röst hörd. Alla delägare har inflytande, även du. Under året i övrigt finns vår delägarservice som hjälper dig om du vill ta upp frågor med vår ledning.

Pålitlig med ett engagemang

Våra krav på dig kommer från våra delägarföretag. Det mesta handlar om att du ska bedriva seriös verksamhet och ha en schysst inställning till människorna du möter.

Enkla saker gör dig välkommen

  • Uppträd trevligt, var pålitlig, och gör kunden nöjd. Det är grunden i det som bygger vårt anseende.
  • Kör alla dina uppdrag via oss på m4. Får du in egna uppdrag anmäler du dessa till vår transportledning.
  • Var beredd på att bedriva ett ordnat kvalitets-, miljö- och säkerhetsarbete.
  • Betala F-skatt och de avgifter som krävs av dig.
  • Räkna med att vi kan kolla upp dig i brottsregistret.
  • Skriv under på våra värderingar – vi har nolltolerans mot rasism och verkar för medmänsklighet i alla lägen.
  • Sköt om ditt företag ordentligt, bedriv en sund och seriös verksamhet.

Kontakta oss

För mer information om hur du blir delägare var god kontakta oss.
För mer information kontakta
Evalena Terland

Kundreskontra/ Delägarfrågor

Tel: 021-81 81 60
evalena.terland@m4.se

För mer information kontakta
Torbjörn Rådman

Platschef
Köping

Tel: 0221-726 08
Mobil: 070-556 61 03
torbjorn.radman@m4.se

För mer information kontakta
Niclas Sejnered

Platschef
Södermanland

Tel: 0152-128 42
Mobil: 072-058 58 58
niclas.sejnered@m4.se

För mer information kontakta
Jari Enlund

Platschef
Västerås och Fagersta

Tel: 021-81 81 68
Mobil: 073-067 03 39
jari.enlund@m4.se