Laddar in

Administratör med sinne för siffror

Sista ansökningsdag: 2021-12-31
Ort: Västerås

Vill du vara en del av framtidens transportföretag? Branschen är i förändring och m4 gruppen AB är en aktör att räkna med på den fossilfria marknaden med transporter för kunder med höga krav.

Vi söker en transportadministratör med inriktning mot leverantörsfakturahantering i första hand. Som administratör kommer du att ingå i ett glatt och effektivt gäng.

Administrationen ansvarar för basregister, fakturering av transporter som har utförts, hantering av debiteringsunderlag/självfakturor från våra kunder, leverantörsfakturor och säkerställer att våra delägare/inlejda åkare får sina betalningar. Vi arbetar på uppdrag av de olika platskontoren, är stationerade i Västerås men arbetar ibland på plats på de lokala kontoren för samarbetets skull. Därför är körkort och tillgång till bil en förutsättning för tjänsten.

Vi söker dig som har en relativt färsk gymnsieutbildning med inriktning mot ekonomi, är öppen och har en positiv inställning till olika typer av administrativa arbetsuppgifter, i första hand handläggning av de leverantörsfakturor som inkommer till administrationen.

Du är driven, noggrann, har lätt för att lära dig nytt och är villig att hugga i där det behövs. Vi utökar gruppen då vi övertar fler arbetsuppgifter från övriga organisationen samt att vi är mitt uppe i ett affärssystemsbyte vilket innebär att vi kommer att ha ett högre arbetstryck under en period. Då behövs du 🙂

Vi ser gärna att du kan börja omgående!

Läs mer och sök tjänsten här >>