Våra tjänster

Flytt av bohag och kontor

m4 är din flyttfirma i såväl Västerås, Mälardalen som Sverige och Skandinavien. Är det dags att flytta till ett nytt hem eller kontor? Vill du ha ett piano eller ett kassaskåp flyttat? Vi tar oss an små som stora flyttuppdrag åt både privatpersoner och företag. Självklart fixar vi även din flyttstädning och magasinering om du behöver. Behöver du flyttkartonger har vi rejäla och stabila sådana. Vi har lång erfarenhet, rätt utrustning och vana att hantera värdefulla saker. I vår flyttservice erbjuder vi även att packa ner och upp – hela bohag, en avdelning eller ett helt företag.

Anlitat flyttkillarna på m4 i Västerås 2 gånger under 3 månaders tid. Helt otroligt bra service. Snabba, effektiva och supertrevliga! Rekommenderas till 100%

Snabba och effektiva killar som med gott humör och oklanderligt bemötande flyttade oss inom Västerås. De gjorde mer än vad man kan förvänta sig! Till och med fixade balkongmöblerna som inte riktigt fick plats ut igenom balkongdörren. Kan varmt rekommendera dem från första snabba kontakt till fakturalämning.”

Att tänka på?

  • Vad ska flyttas?
  • Är det tunga saker som ska flyttas?
  • Hur många kvadratmeter är det? Är det mest kartonger eller möbler?
  • Från vilken våning ska saker transporteras från eller till?
  • Är det packat och klart eller ska vi hjälpa till med det?

Så här beräknar vi priset

Kostnaden beräknas på vad som ska flyttas, per timme det tar att transportera sig till platsen, utföra uppdraget och transportera sig tillbaka.

Vi utgår vanligtvis från m4 Västerås.

Att beställa från m4

På m4 arbetar kunniga säljare som kan hjälpa dig lösa dina utmaningar. Har vi inte en färdig lösning hjälper vi dig gärna att ta fram en. Tack vare våra drygt 150 delägare kan vi erbjuda det stora företagets resurser med det lilla företagets engagemang. Samtidigt som du som kund kan känna dig trygg med att m4 ansvarar för leverans och kvalitet i alla uppdrag.

Kontakta oss

Du kan också använda kontaktformuläret nedan för en prisförfrågan