Laddar in
Våra tjänster

Försäljning av bergkross, grus, sand och jord

Dags att bygga en ny garageuppfart, fixa en ny uteplats, anlägga en ny gräsmatta eller fräscha till rabatterna på tomten? Vi levererar materialet du behöver – bergkross, grus, sand och jord. Kanske behöver du även stenmjöl till plattläggningen? Eller gårdsgrus? Vi fixar det också. Vi tippar av materialet i högar eller ställer av det i storsäckar. Storsäckarna upplever många som lite extra praktiska Vi lyfter in dem på din tomt med kranbil, du tar material direkt ur dem, utan att ett korn blir kvar på marken.

Att tänka på?

  • Hur många kubikmeter material behöver du?
  • Vilken typ av grus, sand, jord eller annat material behöver du?
  • Var önskar du få det tippat?
  • Vill du ha det i säck, i en hög på garageuppfarten eller ska vi lägga ut det med gripskopa en bit in på tomten?
  • Tänk på att det ska vara god framkomlighet för bilen.

Så här beräknar vi priset

Kostnaden beräknas på antal ton av material och per timme det tar att transportera sig till platsen, utföra uppdraget och transportera sig tillbaka.

Transportsträckan beräknas alltid med m4 som start- och slutdestination.

Att beställa från m4

På m4 arbetar kunniga säljare som kan hjälpa dig lösa dina utmaningar. Har vi inte en färdig lösning hjälper vi dig gärna att ta fram en. Tack vare våra drygt 150 delägare kan vi erbjuda det stora företagets resurser med det lilla företagets engagemang. Samtidigt som du som kund kan känna dig trygg med att m4 ansvarar för leverans och kvalitet i alla uppdrag.

Kontakta oss

Vi jobbar över hela mälardalen. Hör av dig till oss om du har frågor eller vill beställa tjänsten.