Laddar in
Våra tjänster

Grävning

Att gräva för hand är ofta onödigt slitsamt. Vi hjälper dig gärna med grävarbetet oavsett om du ska plantera träd på gården, byta vägtrummor, gräva diken, schakta för husgrunder, garagegrunder, avlopp eller dräneringar. Vi har alltifrån minigrävare till riktigt stora grävmaskiner. Du får alltid jobbet utfört på rätt sätt, och i tid, med våra erfarna maskinförare.

Att tänka på?

  • Vad önskar du få grävt?
  • Hur stort och hur djupt ska det grävas?
  • Vilket typ av underlag ska det grävs i? Jord, stubbar, häck, asfalt, grus?
  • Ska det grävas på tomten är den ofta mjuk under vår, sommar och höst. Grävmaskinen river då upp stor del av tomten vid in- och utkörning.
  • Glöm inte att beställa transport av avfallet.

Så här beräknar vi priset

Kostnaden beräknas på hur stort och djupt det ska grävas, om det behövs en liten eller stor grävmaskin och vilket underlag det ska grävas i.

Att beställa från m4

På m4 arbetar kunniga säljare som kan hjälpa dig lösa dina utmaningar. Har vi inte en färdig lösning hjälper vi dig gärna att ta fram en. Tack vare våra drygt 150 delägare kan vi erbjuda det stora företagets resurser med det lilla företagets engagemang. Samtidigt som du som kund kan känna dig trygg med att m4 ansvarar för leverans och kvalitet i alla uppdrag.

Kontakta oss

Vi jobbar över hela mälardalen. Hör av dig till oss om du har frågor eller vill beställa tjänsten.