Laddar in
Våra tjänster

Kyltransport

Transport av livsmedel ställer stora krav på hela transportkedjan. Våra kylfordon transporterar livsmedel från fabrikörer och grossister till livsmedelsbutiker, storkök, bensinstationer, servicebutiker och restauranger. För att öka spårbarheten, ge dig full kontroll och se till att du får leveranser just-in-time har vi utrustat många fordon med övervakningssystem. På så sätt kan du se var de befinner sig och hur temperaturen ligger till. För att undvika till exempel kontaminering och brutna kylkedjor är våra chaufförer utbildade i livsmedelshantering.

Att tänka på?

  • Vad ska skickas?
  • Hur stort och tungt är det?
  • Står det på pall eller är det lösgods?
  • Var ska det hämtas och vart ska det levereras?

Så här beräknar vi priset

Kostnaden för leveransenbudet beror på om vi kan sända det på vår vanligt körrutt eller om vi måste åka en extra tur.

Hur stort och tungt föremålet är, och inte minst hur lång transportsträckan är och vilken tid på dygnet transporten sker påverkar också priset.

Att beställa från m4

På m4 arbetar kunniga säljare som kan hjälpa dig lösa dina utmaningar. Har vi inte en färdig lösning hjälper vi dig gärna att ta fram en. Tack vare våra drygt 150 delägare kan vi erbjuda det stora företagets resurser med det lilla företagets engagemang. Samtidigt som du som kund kan känna dig trygg med att m4 ansvarar för leverans och kvalitet i alla uppdrag.

Kontakta oss

Vi jobbar över hela mälardalen. Hör av dig till oss om du har frågor eller vill beställa tjänsten.