Våra tjänster

Slam- och vattensugning

Vi hjälper dig gärna med slam- och vattensugning. För att ditt avloppssystem ska fungera utan stopp och översvämningar slamsuger vi din avloppsbrunn. Bort försvinner sediment och sådant som fastnat. Vi fixar akuta stopp liksom underhållssugning och tömning av din 3-kammarbrunn.

Om du fått en vattenläcka i källaren eller smältvatten i garaget suger vi bort vattnet åt dig. Vill du ha poolen tömd, så ordnar vi det också.

Att tänka på?

  • Är det en framkomlig väg hela vägen fram? Körytan ska vara fri från gräs, grenar och annan växtlighet som kan hindra bilens framkomlighet.
  • Underlaget måste tåla bilens tyngd.
  • Bilen kräver en fri höjd på minst 4 meter och plats att vända på.
  • Ytan där slangen dras, mellan bilen och brunnen, ska vara fri från hinder som exempelvis staket, murar och planteringar. Det är både för vår och din skull då slangen rör sig under arbetet.

Så här beräknar vi priset

Kostnaden beräknas per timme det tar att transportera sig till platsen, utföra uppdraget och transportera sig tillbaka.

Transportsträckan beräknas alltid med m4 som start- och slutdestination.

Att beställa från m4

På m4 arbetar kunniga säljare som kan hjälpa dig lösa dina utmaningar. Har vi inte en färdig lösning hjälper vi dig gärna att ta fram en. Tack vare våra drygt 150 delägare kan vi erbjuda det stora företagets resurser med det lilla företagets engagemang. Samtidigt som du som kund kan känna dig trygg med att m4 ansvarar för leverans och kvalitet i alla uppdrag.

Kontakta oss

Vi jobbar över hela mälardalen. Hör av dig till oss om du har frågor eller vill beställa tjänsten.