Laddar in

Terminalarbetare till vår Kombiterminal i Eskilstuna

Sista ansökningsdag: 2021-04-30
Ort: Eskilstuna
Vi söker nu en social och kommunikativ terminalarbetare till vårt team på kombiterminal i Eskilstuna.

Kombiterminalen är en terminal där olika lastbärare byter transportsätt utan att själva godset berörs, så kallade intermodala transporter. Det handlar om omlastning av containrar, växelflak och trailers mellan järnvägsvagnar och lastbilar.

Arbetsbeskrivning:
Som terminalarbetare kommer du främst att hantera lastning och lossning av järnvägsvagnar med truck och virkeshantering med lastmaskin. Även in- och utcheckning av trailer och container i datasystem sker på terminalen. Tjänsten innebär skiftgång.

Kvalifikationer:
• CE-kort krävs
• Datorkunskaper
• Svenska och engelska i såväl tal som skrift

Meriterande är truckkörkort, YKB-utbildning och erfarenhet från järnvägsbranschen, t ex växling av tåg.

Tillträde så snart som möjligt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi jobbar tätt tillsammans i en liten grupp med bra stämning. Som person är du självgående och tar egna initiativ. Har du dessutom en positiv inställning till människor och arbete? Då kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

m4 värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare och arbetar för att vi ska ha en alkohol- och drogfri arbetsplats. Vi tillämpar därför drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. För arbetet med järnväg krävs också en speciell godkänd hälsoundersökning.

Sök tjänsten här >>


Frågor besvaras av:
Andreas Bard, Transportledare
Telefon: 016-16 19 23

Magnus Arvidsson, Transportledare
Telefon: 016-16 19 21