Kategori: Maskintjänster

Trädfällning

Dags att ta ner det där trädet? Vi hjälper dig om det vuxit sig för stort eller för nära, med risk för hus och egendom. Kanske har rötan eller blixten slagit till. Våra trädfällare löser problemet, de kapar trädet bit för bit och forslar bort både stam och grenar.

Lastning och lossning

Har du beställt pallar med marksten, jordsäckar, en lekstuga, en friggebod eller byggmaterial? Eller större, tyngre saker som maskindelar? Om budföretaget inte har möjlighet att lossa eller lasta själv så hjälper vi dig gärna med våra lastmaskiner och teleskoptruckar.

Teleskoptruckar

Vi lossar ditt pallgods på byggarbetsplatsen med teleskoptruckar. Truckarna är flexibla för att klara många olika arbetsuppgifter. Genom teleskopförlängningen klarar de lyft upp till 20 meters höjd. Ska du göra arbeten på väggar och tak förser vi trucken med en personkorg.

Lyft- och mobilkranar

Har du något stort på gång? Vi lyfter in det, över häcken och kanske över hela huset. Det kan handla om en ny badtunna, en lekstuga, en friggebod, rör, trummor eller virke. Att lyfta in det med kran gör att din gräsmatta förblir intakt. Har du beställt grus eller jord i storsäck? Vi hjälper dig … Förtsätt

Grävning

Att gräva för hand är ofta onödigt slitsamt. Vi hjälper dig gärna med grävarbetet oavsett om du ska plantera träd på gården, byta vägtrummor, gräva diken, schakta för husgrunder, garagegrunder, avlopp eller dräneringar. Vi har alltifrån minigrävare till riktigt stora grävmaskiner. Du får alltid jobbet utfört på rätt sätt, och i tid, med våra erfarna … Förtsätt